10 kilo afvallen binnen 2 maanden met het waterdieet

10 kilo afvallen is geen onmogelijke missie als u gebruik maakt van het waterdieet. Veel mensen hebben moeite om gewicht te verliezen en hun nummer één zwakte is om dagelijkse oefeningen te doen. U hoeft niet per se regelmatig te sporten om snel af te vallen. Er zijn vele manieren om snel die kilo’s kwijt te raken zonder extra dagelijkse oefeningen.Vandaag bespreken we het water dieet. U weet natuurlijk al dat water een vloeistof is waar nul calorieën inzitten en daardoor kunnen we zoveel drinken als we willen zonder dat we aankomen. Dit is niet helemaal waar, want u krijgt natuurlijk wel gewicht erbij door al dat water, maar dit is maar tijdelijk. Wanneer u 2 liter water drinkt, dan zal u ongeveer 2 kg erbij krijgen, maar na verloop van tijd zult u dit gewicht weer verliezen in de vorm van plas.

 

Deze vorm van aankomen en verliezen van gewicht door het water is cruciaal voor het water dieet.

Ik zal uitleggen waarom

Uw lichaam werkt als volgt: u heeft energie nodig om de dagelijkse taken uit te voeren en deze energie is afkomstig uit de vertering van voedsel en calorieën. Als u geen voedsel zou verteren, dan zou het lichaam energie uit een andere bron halen, namelijk uit opgeslagen lichaamsvet. Dit opgeslagen lichaamsvet is een vorm wanneer u teveel eet en verbrand niet door lichaamsbeweging.

Het water dieet helpt u om 10 kilo te verliezen in 2 maanden tijd zonder dat u hoeft te sporten

Als u water drinkt zal uw lichaam geen energie of calorieën binnen krijgen, maar het zal uw maag wel (tijdelijk) vullen. Dit zal het lichaam dwingen om energie te vinden vanuit opgeslagen lichaamsvet, wat betekent dat u vet zult verbranden zonder extra oefeningen te doen!

Het waterdieet werkt echt!

Maar ik moet u ook waarschuwen voor het gevaar bij het drinken van teveel water. Het drinken van teveel water kan uw nieren beschadigen doordat het zoutgehalte wordt verlaagd. U moet daarom niet meer drinken als de maximale dagelijkse inname van water en dat is 5 liter water per dag.

De beste manier om gewicht te verliezen met het water dieet doet u als volgt:

Dat is het! Als u het bovenstaande dieet plan volgt gedurende ten minste 60 dagen dan zult u met succes 10kg lichaamsvet verliezen zonder extra oefeningen! Succes!